Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Imagini de la antrenament
Jurnalistul Cătălin Stavri l-a intervievat pe antrenorul Octavian Bellu pentru Observatorulph.ro. În interviu apar și imagini recente de la antrenamentele fetelor.
Postat în 11 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Povestea Anei în imagini


montaj creat de către Gymnasticsisart
montaj creat de către nastia2012Mulțumesc celor care au creat aceste frumoase montaje!
Sper ca drumul Anei să fie mai ușor de acum înainte și plin de împliniri.
Postat în 10 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 2
Fabrica de medalii - Episodul 2
Mult așteptatul episod a apărut în sfârșit și pe internet într-o calitate mai bună însă nu conține ceea ce au anunțat în episodul trecut, ci este o emisiune întreagă despre Cupa Andreea Răducan, organizată pentru prima dată anul acesta la Bârlad. Enjoy! smile


Postat în 7 iunie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Fabrica de medalii - Episodul 1
Avem niște fete frumoase, talentate și dulci pe care le putem vedea în noua emisiune "Fabrica de Medalii", difuzată pe Digi Sport Plus.


Primul episod a fost difuzat ieri, 14 mai, la ora 14.30 și mulțumită lui Mihai (fangymnastics.com), îl puteți urmări mai jos. smile


Partea 1

Partea a doua


Postat în 15 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Revista Tare! numărul 2


Prima revistă dedicată gimnasticii din România a apărut anul trecut în luna decembrie și a avut mare succes printre iubitorii acestui sport.


Iată că am ocazia să vă anunț că astăzi a apărut și cel de-al doilea număr al revistei în care veți găsi un interviu deosebit cu Anamaria Tămîrjan, un editorial special cu piticii de la Deva smile dar și alte articole și interviuri interesante.


Numărul 2 al revistei îl puteți citi sau descărca de aici, iar dacă nu ați văzut încă primul număr al revistei, îl găsiți aici.


Interviul de lansare îl puteți citi pe Fangymnastics.
Postat în 4 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Participarea la Cupa Mondială de la Moscova fost anulată
Federația Română de Gimnastică anunță anularea participării gimnaștilor noștri (feminin și masculin) la etapa de Cupă Mondială de la Moscova (14-15 mai), ca urmare a deciziei în acest sens a antrenorilor coordonatori ai loturilor, având în vedere rațiuni de pregătire. sad sad sad


România ar fi urmat să fie reprezentată de trei fete: Sandra Izbașa, Ana Porgras și Diana Chelaru și de doi băieți – Flavius Koczi și Marius Berbecar.


Sursa: www.romgym.ro
Postat în 4 mai 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Cupa Mondială de la Moscova
European Championships 2011Gimnastica se află din nou în prim-plan, prin programarea în zilele de 13 și 14 mai a unei noi etape de Cupă Mondială, eveniment care va avea loc la Moscova, în foarte cunoscutul Complex Olimpic.
Moscova este pentru a 6-a oară gazdă a unei întreceri de acest nivel (debutul a fost făcut în 2006), anul acesta fiind totodată și cea de a doua competiție de categorie CIII, după Paris, din martie.


Concursul – calificările sâmbăta, 13 mai, finalele duminica, 14 mai – se anunță unul dintre cele mai puternice, dacă avem în vedere lista sportivilor înscriși care cuprinde între cei 87 de participanți din 35 de țări, nume de rezonanță ale momentului.


Gimnastica românească va fi reprezentată de Sandra Izbașa, Ana Porgras, Diana Chelaru, respectiv Flavius Koczi și Marius Berbecar.


Concursul feminin promite evoluții de valoare, în conformitate cu cartea de vizită a majorității sportivelor prezente pe lista de start, nume ce nu mai au nevoie de o prezentare specială: Oksana Chusovitina, Tatiana Nabieva, Ekaterina Kurbatova, Elisabeth Seitz, Lauren Mitchell, Luisa Galiulina, Anna Dementyeva, Jessica Lopez, cele trei fete ale noastre – Sandra Izbașa, Ana Porgras, Diana Chelaru – completând lista starurilor prezente la Moscova.


Sursa: www.romgym.ro
Postat în 30 aprilie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Filmulețe de la întoarcerea sportivilor în țarăFOTO: GSP
Postat în 12 aprilie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Euro 2011 - Paralelele Anei din calificăriAna a primit pentru această evoluție 13.575 (D 6.0 + E 7.575).
Are cineva vreo idee unde a pierdut 2.5 puncte la execuție?
Postat în 12 aprilie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 1
Euro 2011 - poze din calificări
Galeria foto a fost actualizată cu 17 de poze noi de la Campionatele Europene 2011! StillSport.com ne-a oferit permisiunea de a posta pe website imaginile lor.

Aceste imagini sunt disponibile doar cu permisiunea celor doi fotografi David & Samantha Crawford de pe StillSport.com. Vizitatorii ce doresc să copieze aceste imagini sunt rugați să-i contacteze pentru a le cere permisiunea.


Postat în 7 aprilie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net