Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

ULTIMA DIAGONALĂ dinaintea EuropenelorSursa: DIGI sport
Postat în 29 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Reprezentantele României la Euro
AA FinalLotul României pentru Campionatele Europene de Gimnastică ce se vor desfășura la Berlin între 6 și 10 aprilie a fost publicat pe situl oficial al competiției.
Așadar, reprezentantele țării noastre, după cum probabil ați bănuit vor fi: Ana Porgras, Sandra Izbașa, Amelia Racea și Diana Chelaru.
Conform listei, Ana, Diana și Amelia vor concura la toate cele 4 aparate iar Sandra va concura la sărituri, bârnă și sol.


Multă baftă fetelor! O să aveți mulți susținători nu doar în fața televizoarelor ci și în sală . wink
Postat în 25 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Poze noi!
Galeria foto a fost actualizată cu poze noi de la Cupa Mondială de la Paris 2011! eipos24 ne-a oferit permisiunea de a posta pe website imaginile lui.

Cupa Mondială Paris 2011


Postat în 23 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
S-au întors fetele din Franța!Un alt video de la DigiSport de acestă dată aici.
Postat în 22 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Cupa Mondială de la Paris - finala la bârnă
Finala la bârnă nu a decurs chiar așa cum ne-am fi așteptat, primele 3 concurente: Lauren Mitchell, Anna Dementieva și Ana Porgras :( au avut fiecare câte o ratare, oferindu-i pe tavă aurul rusoaicei Aliya Mustafina.


"Ana a căzut la un element la care nu a mai ratat de luni de zile. Sper să fie o întîmplare şi să nu o afecteze psihic de acum încolo", a explicat Bitang.Clasamentul final:

1. Aliya Mustafina Rusia 14.866
2. Ana Porgras România 13.800
3. Anna Dementyeva Rusia 13.733
4. Lauren Mitchell Australia 12.533Postat în 22 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 1
Cupa Mondială de la Paris - calificări
Concursul de calificări la etapa de Cupă Mondială de la Paris i-a asigurat Anei Porgras prezența în finala la bârnă din poziția secundă cu un punctaj de 14.733, după rusoaica Aliya Mustafina (15.333) și înaintea Annei Dementyeva (14.700) și a australiencei Lauren Mitchell (14.433).

La paralele, Ana a prezentat un exercițiu complet nou pentru care a primit 13.866. Cu acest punctaj s-a clasat pe poziția a cincea și nu s-a calificat în finală.


Primele patru locuri au fost ocupate de:
1. Aliya Mustafina 15.833
2. Qiushuang Huang 15.466
3. Elisabeth Seitz 14.866
4. Tatiana Nabieva 14.833


Postat în 22 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Verificare surpriză
Cele patru gimnaste care țintesc podiumul european peste 3 săptămâni au fost testate ieri de antrenorii lor, Mariana Bitang și Octavian Bellu care le-au pregătit o verificare surpriză în condiții de concurs.


"Merg la Berlin doar cele care au ce arăta", spune Octavian Bellu


Filmare TVR
Postat în 13 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Motivul neparticipării la Cottbus
training
FOTO:GSP


Antrenorul lotului olimpic de gimnastică al României, Mariana Bitang, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că cele patru gimnaste înscrise iniţial la FIG Challenger Cup, de la Cottbus, nu vor mai participa, deoarece organizatorii au schimbat programul competiţiei.


"Noi ajungeam joi seară, la Cottbus, iar a doua zi, la ora 14.00, erau programate calificările. Am fi avut astfel timp de un antrenament. Organizatorii au decis să mute calificările concursului feminin la ora 10.00 dimineaţa, astfel că nu mai rămînea timp de nimic. Abia ne trezeam şi plecam la concursul de calificare. S-a decis că e mai bine să nu participăm cu fetele în acest caz. Ele vor merge doar la Internaţionalele Franţei".


Competiţia de la Cottbus va fi urmată în calendarul continental de Internaţionalele Franţei, la Paris-Bercy, în 19 şi 20 martie. România va fi reprezentată de Flavius Koczi şi Marius Berbecar, la masculin, respectiv Diana Chelaru, Ana Porgras şi Sandra Izbaşa.
La concursul din Franţa au fost invitaţi doar finaliştii pe aparate de la CM de anul trecut, plus cei mai buni patru sportivi, pe fiecare aparat, conform ranking-ului mondial din 2010. Din delegaţia României vor face parte şi antrenorii Ştefan Gal, Octavian Bellu şi Lucian Sandu.


La puţin timp după Internaţionalele Franţei, gimnastica artistică de pe continent va intra în febra Campionatelor Europene, programate între 2 şi 10 aprilie, la Berlin.
Postat în 10 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Fetele nu mai merg la Cottbus :(


Conform unei decizii de ultim moment, fetele nu vor participa în acest week-end la competiția de la Cottbus, anunță Federația Română de Gimnastică.
Din păcate nu se precizează și motivele acestei modificări... sper doar că participarea la Cupa Mondială de la Paris nu va fi și ea anulată.
Postat în 9 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0
Poze noi!
Galeria foto a fost actualizată cu 140 de poze noi de la Campionatele Europene și Mondiale 2010! StillSport.com ne-a oferit permisiunea de a posta pe website imaginile lor.

Aceste imagini sunt disponibile doar cu permisiunea celor doi fotografi David & Samantha Crawford de pe StillSport.com. Vizitatorii ce doresc să copieze aceste imagini sunt rugați să-i contacteze pentru a le cere permisiunea.

Campionatele Mondiale 2010Campionatele Europene 2010


Postat în 2 martie 2011.


Citeşte commentarii/Scrie un comentariu... Comentarii: 0

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Următor >>

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net