Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Galaţiul şi-a pierdut cea mai bună sportivă: Ana Porgras a plecat la Farul Constanţa


Declarată „Sportivul anului" din Galaţi în 2009, gimnasta Ana Porgras, va concura de acum pentru clubul Farul din Constanţa. Singura româncă medaliată la ultima ediţie a Campionatului Mondial a fost transferată de la Liceul cu Program Sportiv Galaţi.

Directorul LPS Galaţi, Florin Păunescu, a precizat că Ana Porgras nu mai avea cum să rămână în Galaţi, pentru că niciun club din acest oraş nu are secţie de gimnastică pentru senioare.

„A trecut de 16 ani, vârstă la care noi nu mai puteam să o avem legitimată, LPS nu poate avea seniori. Noi am primit suma maximă prevăzută în regulament ca indemnizaţie de formare a sportivului, 8.000 de lei. Întreaga sumă va ajunge la gimnastică, la antrenorii care au crescut-o pe Ana, soţii Gâlea, să o folosească pentru copii pe care-i pregătesc acum. Va fi mai bine şi pentru Ana, cei de la Constanţa îi oferă un salariu acceptabil, plus că i-au dat şi o locuinţă", a declarat Florin Păunescu.

Cei de la Farul Constanţa au încercat şi anul trecut transferul Anei Porgras, dar nu au mai insistat după ce conducerea LPS Galaţi ceruse suma prevăzută în „grila de transferări".
Ana Porgras a cucerit medalia de bronz la paralele, la Campionatele Mondiale de la Londra şi este campioana naţională en titre la individual compus.

www.adevarul.ro
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net