Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana


Echipa feminină de gimnastică a României testează astăzi aparatele de concurs din sala National Indoor Arena, în cadrul antrenamentului oficial pe podimul de concurs.
Cu o zi înaintea debutului Europenelor de la Birmingham, principala grijă a staff-ului tehnic o reprezintă starea de sănătate a Anei Porgras (foto). Medaliata cu bronz mondial la paralele acuză de o săptămână o durere puternică la glezna stângă, la care se adaugă şi "palmele rupte" (răni sângerânde în palme), "accident de muncă" des întâlnit la gimnastele care lucrează la paralele. "Am făcut investigaţii la gleznă, însă nu a ieşit nimic suspect. Ne dă peste cap problema cu palmele, pentru că nu ştim cât va putea să facă paralelele, unde contam foarte mult pe ea, şi sunt semne de întrebare dacă va putea ţine aterizările la sol şi bârnă din cauza gleznei", a explicat, pentru ProSport, antrenorul Nicolae Forminte.

România este reprezentată la CE de Cerasela Pătraşcu, Ana Porgras, Diana Chelaru, Amelia Racea şi Raluca Haidu

Prosport
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net