Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Porgras are fisură de peroneu! :((


Componentă de bază a echipei feminine de gimnastică, Ana Porgras a fost diagnosticată astăzi cu fisură de peroneu la piciorul drept şi va sta cu aparat ghipsat cel puţin trei săptămâni.

Ajunsă la Campionatul European de la Birmingham cu dureri la glezna dreaptă, Ana Porgras s-a accidentat mai grav în finala pe echipe. După o aterizare joasă la bârnă, glezna Anei s-a umflat puternic, ea nemaiputând călca în picior. Investigaţiile făcute astăzi, la întoarcerea în ţară, la Centrul Naţional de Medicină Sportivă au evidenţiat că sportiva are o fisură de peroneu. "În radiografia făcută azi se vede clar fisura, care s-a produs în momentul aterizării. Cu o zi înaintea finalei pe echipe am făcut o radiografie, şi în Marea Britanie şi nu apărea această problemă. Ana va trebui să poarte aparat ghipsat, dar încă nu ne-am pronunţat cât de mult timp. Probabil va sta cel puţin trei săptămâni, depinde însă şi cum va evolua situaţia", a declarat, pentru ProSport, doctorul lotului feminin, Ioachim Oană. Ana nu a mai putut concura în finala la bârnă şi la paralele, la Europenele de la Birmingham.

Aseară, la întoarcerea delegaţiei României de la Birmingham, Ana Porgras a protejat glezna dreaptă, deplasându-se cu cârjele.

Prosport
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net