Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Pogras, învingătoare în calificări la Gent! Mîine concurează în finale!

Revenită în concursurile internaţionale după un an de absenţă, gimnasta Sandra Izbaşa a cîştigat calificările la sol, iar Ana Porgras s-a clasat pe primul loc la bîrnă, la etapa de Cupă Mondială de la Gent.

Primele două locuri ale calificărilor în finală la sol au fost ocupate de Sandra Izbaşa, 13.900 puncte, şi Diana Chelaru, cu 13.800. Ana Porgras s-a calificat în finală la bîrnă de pe prima poziţie, fiind notată cu 14.825.La bîrnă, Ana Porgras a avut o evoluţie foarte bună, reuşind să le întreacă pe chinezoaicele Liufang Wu (14.700) şi pe Yilin Yang (14.100).

La paralele Amelia Racea a obţinut locul trei în calificări (14.500), iar Ana Porgras locul patru (14.350).Sursa: GSP
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net