Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Porgras, campioana naţională


In Sala Sporturilor din Resita au continuat intrecerile Campionatului National pe Echipe si Maestri, editia 2010, de aceasta data in prim-plan aflandu-se fetele, care au oferit spectatorilor prezenti un frumos spectacol sportiv.

Evident, cu multa atentie a fost urmarita evolutia gimnastelor din lotul national si, de asemenea, disputa pentru adjudecarea titlului la individual compus, in cele din urma pe prima treapta a podiumului a urcat Ana Porgras (Constanta), in timp ce la echipe victoria a revenit formatiei CSS Cetate Deva 1.

Prin urmare, in varful ierarhiei feminine s-a situat constanteanca Ana Porgras, care a acumulat la total 57.800 p, fiind urmata de Diana Chelaru (Onesti) si Amelia Racea (Deva), cu 56.700 p, respectiv 56.650.

Ana Porgras: „E important pentru mine, pentru ca este al doilea concurs dupa accidentare, dar primul la care am concurat la patru aparate. Avand in vedere ca am iesit campioana e bine. Dupa ce am terminat toate patru aparatele m-am uitat si la colegele mele si mi-am facut un mic calcul, insa nu eram foarte sigura ca o sa iau titlul. Pentru mine cel mai greu aparat a fost solul, deoarece, dupa accidentare, nu am mai avut asa de mult timp sa lucrez. Acum a fost un pic mai greu decat celelalte. Imi doresc sa fiu sanatoasa pana la Campionatele Mondiale. Daca da Dumnezeu sa ne clasam bine si la individual, am sanse, dar trebuie sa muncesc mult”.

Sursa: http://www.romgym.ro

Sărituri (13.800 D5.0)Paralele (14.700 D5.9)Bârnă (15.800 D6.5)Sol (13.500 D5.6)

Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net