Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Una bună şi alta rea

S-a încheiat o altă ediţie a Campionatelor Naţionale de Gimnastică ale Maeştrilor, competiţie care i-a mai adus Anei încă două medalii: una de aur la bârnă (15.600) şi una de bronz la sol (14.300) unde a fost devansată de Sandra Izbaşa şi Diana Chelaru. Medalia la paralele nu a venit din păcate, Ana ratând de două ori şi terminând pe poziţia a opta cu punctajul de 12.175. La sărituri Ana a terminat pe poziţia a cincea cu un punctaj de 11.525.

Cu toate astea, acest Campionat a fost unul reuşit pentru Ana reuşind să câştige trei medalii: aurul la individual şi bârnă şi bronzul la sol.
Felicitări Ana! Şi de la Mondiale să te întorci cel puţin cu trei medalii!

La finalul concursului, Ana Porgras a declarat pentru romgym.ro: “Macar la barna, daca nu la paralele. Ma bucur ca am reusit sa ma mobilizez dupa ce s-a intamplat: un moment de neatentie m-a costat tot integralul. Trecem mai departe. Nu pot sa spun ca barna e perfecta, pentru ca se putea si mai bine. La Mondiale, sper la un rezultat bun la individual compus, barna, paralele si, de ce nu si la sol.”

Bârna de aur:Solul de bronz:

Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net