Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Primul loc în Elveţia


La triunghiularul din Elveţia, ultimul concurs de verificare înaintea Mondialelor de la Rotterdam, echipa României s-a clasat pe primul loc cu  229.95 puncte, urmată de  Germania cu 214.40puncte şi Elveţia pe trei cu 210.30 puncte.

La acest concurs, Ana s-a făcut din nou remarcată cu exerciţiul ei superb la bârnă pentru care a obţinut un punctaj de 15.700 (D 6.5) şi exerciţii foarte bune la sol (14.450 - D 5.6), paralele (14.600 - D 6.0) şi sărituri (13.850 - D 5.0) care au ajutat-o să urce pe primul loc şi în clasamentul individual.

Barna:Paralele:Sărituri:Sol:

Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net