Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana, la opt zecimi de medalie


România a fost aproape de prima medalie la CM de la Rotterdam. Aseară, Ana Porgras (foto) a făcut un concurs curat şi a terminat pe locul cinci la individual compus, la doar opt zecimi de bronz.

Cu doar două luni de pregătire constantă în spate, după o accidentare la gleznă, Ana Porgras a oferit aseară o lecţie de ambiţie. Micuţa gălăţeancă şi-a stăpânit perfect emoţiile şi a reuşit un concurs fără ratare, la finalul căruia doar nota de la sărituri a scos-o în afara podiumului. De altfel, ea a şi deschis concursul la acest aparat, unde a obţinut 13,966 şi un loc 12 în ierarhie.

Evoluţia la paralele (14,466), dar mai ales cea de la bârnă a săltat-o pe Ana până pe locul 4 al podiumului. Mai mult, eleva lui Octavian Bellu nu şi-a dezminţit statutul de favorită la titlul mondial pe "puntea suspinelor", unde a obţinut, pentru a treia oară (calificări şi finala pe echipe), cea mai mare notă la acest aparat, 15,433. Finalul a fost însă unul cu multe emoţii. Ana a intrat prima la sol (14,300 - total 58,165 puncte), după care a aşteptat să vadă evoluţia adeversarelor. Rând pe rând, acestea au păşit pe covorul albastru, împingând-o pe Ana de pe podium până pe locul 5.

Sursa: Prosport
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net