Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Porgras, locul 5 in finala de la paralele
Rotterdam, 23 octombrie (Corespondenta de la TEODOR CIOBANU, trimisul AGERPRES)


Gimnasta Ana Porgras s-a clasat pe locul 5 in finala de la paralele, disputata sambata in cadrul Campionatelor Mondiale de gimnastica artistica de la Rotterdam, in timp ce Diana Chelaru s-a clasat pe locul 7 la sarituri.

Ana Porgras a fost notata pentru exercitiul ei cu 14,600, nota cu care nu putea emite pretentii la o medalie. Britanica Elizabeth Tweddle, campioana europeana la acest aparat, s-a clasat pe primul loc in finala cu 15,733, beneficiind de ratarea lui Kexin He, campioana mondiala en titre. Chinezoaica reusise in calificari o nota peste 16,000 (16,066) si era considerata marea favorita la aur, alaturi de compatrioata ei Qiushuang Huang (15,666 in calificari).
Ana Porgras declara dupa finala de la paralele: Stiam ca sunt altele mai bune, care or sa castige, iar eu m-am dus cu gandul sa-mi fac integralul cat pot eu de bine. Am reusit intr-o oarecare masura, pentru ca nu l-am facut chiar perfect. Se face diferenta la dificultate, trebuie sa mai lucram, sa crestem nota de plecare, pentru ca altfel tot asa vom fi. Voi avea dupa-amiaza libera, ma voi odihni, iar duminica, la barna sper sa fie bine. Nu cred ca voi avea mai multe emotii decat la paralele sau la orice alt aparat. E tot un aparat, tot gimnastica facem, important e sa merg cu incredere. La barna pot mai mult, am avut cateva ezitari si la individual compus si la echipe. Fara acele ezitari nota ar fi mai mare”.


In finala de la barna de duminica, Ana s-a calificat in finala cu cea mai mare nota, 15,266 si este marea noastra speranta la o medalie de aur.

Sursa: romgym.ro
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net