Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Porgras, campioana mondială la bîrnă!


Ultima zi de la Campionatele Mondiale de gimnastică a reprezentat un adevărat succes pentru delegaţia României care a cucerit două medalii , aur şi argint, prin Ana Porgras şi Diana Chelaru.

Ana Porgras a adus prima medalie pentru delegaţia României prezentă la Campionatele Mondiale de gimnastică care se desfăşoară la Rotterdam (Olanda). Considerată una dintre principalele favorite pentru podiumul mondial, în finala de la bîrnă, românca a reuşit să-şi stăpînească emoţiile pe durata exerciţiului şi a demonstrat că evoluţiile de la acest aparat prezentate pe parcursul întregii competiţii nu au fost întîmplătoare.

Ana Porgras a fost notată cu 15.366 după o evoluţie sigură, în care nu a făcut greşeli majore de ţinută, reuşind să execute foarte bine elemente de dificultate mare care au ajutat-o să urce pe prima treaptă a podimului mondial. Medalia de argint le-a revenit americancei Rebecca Bross şi chinezoaicei Linlin Deng, cu 15.233.

"Viitorul meu va fi aproape la fel, în sală, mult mai multă muncă, pentru că pe lîngă medalia asta am pierdut poate multe altele. O să învăţ din toată experienţa asta, voi munci mai mult, să devin cea mai bună. O medalie la Mondiale nu te face mai bună, e o medalie, şi dacă vrem şi altele trebuie să muncim mult, chiar mai mult decît pînă acum", a declarat noua campioană mondială pentru romgym.ro

"Mă bucur foarte mult că am reuşit să trec peste acea perioadă foarte repede şi să ajung aici. Faţă de 2009, probabil şi experienţa m-a ajutat mai mult şi psihicul. Acum nu gîndeam ca atunci şi poate asta e o mare diferenţă. Una este să spui mă duc să particip la Mondiale şi una e să vii şi să spui mă duc să cîştig la Mondiale. Am avut emoţii după execuţia mea, mai erau două rusoaice după mine, iar Mustafina, campioana de la individual, avea nota de plecare bună şi putea să mă întreacă, dar a ratat", a declarat Ana Porgras.

Vezi AICI VIDEO cu exerciţiul Anei Porgras şi cu festivitatea de premiere!!

Performanţa Anei Porgras este cu atît mai mare, cu cît aurul mondial cucerit de românca este primul titlu mondial obţinut după nouă ani în gimnastică feminină românească. În 2001, la Gent, Andreea Răducanu urca pe prima treaptă a podiumului, la sol.

Sursa: GSP
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net