Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Porgras: "Vreau aurul şi la JO!"


Gimnasta Ana Porgras, campioană mondială la bârnă, a declarat, luni, la revenirea în ţară a delegaţiei României de la Rotterdam, că speră să câştige medalia de aur şi la Jocurile Olimpice de la Londra.

"Sper ca de acum încolo să fi lăsat în urmă toate ghinioanele şi să fi epuizat toate probleme de sănătate. Îmi doresc să fiu sănătoasă, ca să pot creşte exerciţiile în dificultate, iar în viitor să mă pot bate la podium şi la individual compus. Nu ştiu dacă medalia de acum îmi va uşura drumul spre Jocurile Olimpice, dar ştiu sigur că va fi nevoie şi de mai multă muncă. Înainte de a urca pe bârnă am avut emoţii şi mi-am spus că trebuie să mă adun şi să fac ceea ce ştiu eu mai bine. Sper să nu mă opresc aici şi să cuceresc şi aurul la Jocurile Olimpice", a declarat Porgras.

Sursa: Prosport
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net