Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Interviu cu o campioană: "Vreau aur la Olimpiadă!"


Într-o finală a nervilor tari, unde orice ezitare te poate arunca de pe aparatul de doar 10 cm lăţime, Ana Porgras şi-a stăpânit perfect emoţiile.

Ana, după nouă ani ai adus aur României…
Sper ca de acum încolo să fie cât mai multe astfel de rezultate. Pentru mine, această medalie înseamnă enorm. M-a ajutat parcă să trec mai uşor peste toate accidentările.

Ai avut emoţii în finală?
Da, chiar înainte de a urca pe bârnă, dar mi-am zis că trebuie să mă adun şi să fac tot ce ştiu eu mai bine. Trebuia să fiu tare, să nu mai ratez ca anul trecut. Sincer, mă gândeam că nici nu pot să prind Mondialul acesta din cauza accidentărilor.

La ce te-ai gândit pe podium?

Mi-au trecut multe prin cap: la toată munca de la sală, toţi anii în care mi-am dorit asta, toate ghinioanele pe care le-am avut. Atunci când a cântat imnul am simţit că a meritat toată munca.

E loc de mai mult?
Da, dar cu foarte multă muncă. Îmi doream această medalie, acum am văzut că se poate şi pe mai departe îmi doresc aurul la JO.

La bârnă?
Şi pe aparate, dar şi la individual compus, pentru că sper ca până atunci să am o săritură mult mai valoroasă şi să îmi cresc dificultatea la sol şi paralele.


Sursa: Prosport
Postat în 11 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net