Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Porgras a primit Premiul de Excelenta al TVRi


Gala Premiilor de Excelenta TVR International este o manifestare anuala dedicata personalitatilor si proiectelor care au obtinut rezultate deosebite in promovarea imaginii Romaniei in lume. De-a lungul celor opt editii de pana acum, Premiile de Excelenta acordate de TVR International au revenit unor mari personalitati din Romania sau din strainatate, sportivi, diplomati, manageri si oameni de afaceri, oameni de cultura, institutii si organizatii, ansambluri artistice, etc.
In plus, premiile TVRi s-au dovedit a fi nu doar trofee care sa rasplateasca o munca de durata, ci si adevarate predictii ale unor valori confirmate ulterior.
Presedintele Traian Basescu, presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, premierul moldovean Vlad Filat, dar si ministrul roman de externe, Teodor Baconschi, s-au numarat printre cei care au participat, sambata seara, la Gala Premiilor de Excelenta TVR International.
Personalitati marcante au fost premiate in cadrul Galei Premiilor TVR International pentru rezultatele excelente obtinute in promovarea imaginii Romaniei si romanilor in lume.
Premiul de Excelenta in Sport a fost acordat campioanei mondiale la gimnastica, Ana Porgras, care a obtinut aurul mondial la intrecerile din octombrie de la Rotterdam. Andreea Raducan, la randul ei campioana mondiala si olimpica, a rostit cuvenitul “laudatio”, remarcand, totodata nu numai performanta mai tinerei campionae, dar si contributia antrenorilor Octavian Bellu, care s-a aflat in sala, si Mariana Bitang, de numele si stradania lor fiind legate marile succese ale gimnasticii romanesti. Totodata, multumind pentru premiu, Ana Porgras a asigurat ca fetele se vor afla mereu in prim-plan la toate marile concursuri ale gimnasticii internationale.
In cadrul Galei au fost acordate Premii si altor personalitati din Romania si Moldova.
In cadrul evenimentului, directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, a primit Premiul de Excelența in Literatura; actrița Nationalului bucurestean, basarabeanca Tania Popa, a fost rasplatita cu Premiul de Excelența in Teatru, iar Vitalie Ciobanu cu Premiul de Excelența in Jurnalism, printre alte personalitati moldovene aflandu-se, de asemenea, si marele poet Dumitru Matcovschi, regizorul Virgil Margineanu, dirijorul Nicolae Botgros.
Premiul de Excelența pentru Istorie a fost oferit reputatului istoric, Neagu Giuvara, iar Premiul pentru Politica Externa l-a primit ministrul roman de externe, Teodor Baconschi.


Sursa: www.romgym.ro
Postat în 30 noiembrie 2010
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net