Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Poze noi!
Galeria foto a fost actualizată cu 140 de poze noi de la Campionatele Europene și Mondiale 2010! StillSport.com ne-a oferit permisiunea de a posta pe website imaginile lor.

Aceste imagini sunt disponibile doar cu permisiunea celor doi fotografi David & Samantha Crawford de pe StillSport.com. Vizitatorii ce doresc să copieze aceste imagini sunt rugați să-i contacteze pentru a le cere permisiunea.

Campionatele Mondiale 2010Campionatele Europene 2010


Postat în 2 martie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net