Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Motivul neparticipării la Cottbus
training
FOTO:GSP


Antrenorul lotului olimpic de gimnastică al României, Mariana Bitang, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că cele patru gimnaste înscrise iniţial la FIG Challenger Cup, de la Cottbus, nu vor mai participa, deoarece organizatorii au schimbat programul competiţiei.


"Noi ajungeam joi seară, la Cottbus, iar a doua zi, la ora 14.00, erau programate calificările. Am fi avut astfel timp de un antrenament. Organizatorii au decis să mute calificările concursului feminin la ora 10.00 dimineaţa, astfel că nu mai rămînea timp de nimic. Abia ne trezeam şi plecam la concursul de calificare. S-a decis că e mai bine să nu participăm cu fetele în acest caz. Ele vor merge doar la Internaţionalele Franţei".


Competiţia de la Cottbus va fi urmată în calendarul continental de Internaţionalele Franţei, la Paris-Bercy, în 19 şi 20 martie. România va fi reprezentată de Flavius Koczi şi Marius Berbecar, la masculin, respectiv Diana Chelaru, Ana Porgras şi Sandra Izbaşa.
La concursul din Franţa au fost invitaţi doar finaliştii pe aparate de la CM de anul trecut, plus cei mai buni patru sportivi, pe fiecare aparat, conform ranking-ului mondial din 2010. Din delegaţia României vor face parte şi antrenorii Ştefan Gal, Octavian Bellu şi Lucian Sandu.


La puţin timp după Internaţionalele Franţei, gimnastica artistică de pe continent va intra în febra Campionatelor Europene, programate între 2 şi 10 aprilie, la Berlin.
Postat în 10 martie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net