Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Cupa Mondială de la Paris - calificări
Concursul de calificări la etapa de Cupă Mondială de la Paris i-a asigurat Anei Porgras prezența în finala la bârnă din poziția secundă cu un punctaj de 14.733, după rusoaica Aliya Mustafina (15.333) și înaintea Annei Dementyeva (14.700) și a australiencei Lauren Mitchell (14.433).

La paralele, Ana a prezentat un exercițiu complet nou pentru care a primit 13.866. Cu acest punctaj s-a clasat pe poziția a cincea și nu s-a calificat în finală.


Primele patru locuri au fost ocupate de:
1. Aliya Mustafina 15.833
2. Qiushuang Huang 15.466
3. Elisabeth Seitz 14.866
4. Tatiana Nabieva 14.833


Postat în 22 martie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net