Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Cupa Mondială de la Paris - finala la bârnă
Finala la bârnă nu a decurs chiar așa cum ne-am fi așteptat, primele 3 concurente: Lauren Mitchell, Anna Dementieva și Ana Porgras :( au avut fiecare câte o ratare, oferindu-i pe tavă aurul rusoaicei Aliya Mustafina.


"Ana a căzut la un element la care nu a mai ratat de luni de zile. Sper să fie o întîmplare şi să nu o afecteze psihic de acum încolo", a explicat Bitang.Clasamentul final:

1. Aliya Mustafina Rusia 14.866
2. Ana Porgras România 13.800
3. Anna Dementyeva Rusia 13.733
4. Lauren Mitchell Australia 12.533Postat în 22 martie 2011
scris de Otilia @ 23 martie 2011
Poate Ana a fost un pic relaxata. Din cate am vazut , in filmuletele din timpul antrenamentelor nu erau probleme ( ma refer la elementul ratat). Cat despre paralele , la executie a fost sanctionata drastic
( se vedea, ca si simplu spectator, un exercitiu " greoi", fara dinamicitate si viteza de executie ). Dar poate ca asta s-a si dorit in acest concurs. Nu au fost " turate " la maxim " motoarele", nu s-a dorit acest lucru. Oricum Mustafina dovedeste siguranta, este constanta si etalonul "adversarului" la europenele din aprilie. Oricum ea si-a "fixat si rulat" exercitiile la aparate.
Multa bafta Ana la europene!Si... tot ianinte,ca se poate!
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net