Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Reprezentantele României la Euro
AA FinalLotul României pentru Campionatele Europene de Gimnastică ce se vor desfășura la Berlin între 6 și 10 aprilie a fost publicat pe situl oficial al competiției.
Așadar, reprezentantele țării noastre, după cum probabil ați bănuit vor fi: Ana Porgras, Sandra Izbașa, Amelia Racea și Diana Chelaru.
Conform listei, Ana, Diana și Amelia vor concura la toate cele 4 aparate iar Sandra va concura la sărituri, bârnă și sol.


Multă baftă fetelor! O să aveți mulți susținători nu doar în fața televizoarelor ci și în sală . wink
Postat în 25 martie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net