Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Speranţe pentru Euro


FOTO:GSP


Amelia Racea, Ana Porgras şi Diana Chelaru abia aşteaptă să intre în concurs la Campionatele Europene de la Berlin (6-10 aprilie).


Campioana europeană de la bîrnă, campioana mondială de la bîrnă şi vicecampioana mondială de la sol îşi doresc să cucerească din nou lumea şi Europa prin exerciţiile lor. Amelila Racea, Ana Porgras şi Diana Chelaru pleacă sîmbătă spre Berlin cu geamantanele pline de speranţe şi de vise în formă de medalii. E o nouă competiţie cu multe emoţii pentru gimnastele din România.[...]


Începutul de an nu i-a fost prea mult pe plac campioanei mondiale de la bîrnă. Cel puţin în competiţiile oficiale. La internaţionalele Franţei a căzut de pe aparatul care i-a adus atît de multă bucurie în 2010. "Am trecut de faza de la Paris. Toate concursurile trec fie că e bine, fie că e rău", a spus Ana. Ea ştie că a fost doar o întîmplare. În plus a concurat după ce fusese nevoită să ia o pauză din cauza palmelor care erau "rupte".


Ea afirmă că e pregătită atît din punct de vedere fizic, cît şi psihic pentru întrecerea de la Berlin. "O să merg cu exerciţiile de la Mondialele trecute, fără să risc nimic. Pînă la CM din acest an mai e timp să perfecţionez anumite elemente", a adăugat ea.


Sursa: GSP


Ana Porgras a afirmat pentru MEDIAFAX că titlul mondial pe care îl deţine la bârnă nu îi va crea niciun avantaj la Berlin. "Având în vedere că sunt campioană mondială la bârnă, cred că sunt considerată principala favorită şi sper să arăt acest lucru. Nu cred că va conta medalia mea de la mondiale la Berlin. CM a trecut, iar arbitrele nu îmi vor da 5 sau 10 sutimi în plus pentru că sunt campioană mondială. Probabil că vor aştepta mai mult de la mine şi se vor uita cu mai multă atenţie", a declarat Porgras.


Gimnasta a mai spus că Nadia Comăneci îi trimite mesaje de încurajare, acest lucru fiind foarte important pentru sportivă. "Înainte şi după concursuri, Nadia Comăneci îmi mai trimite mesaje de încurajare. Nu cred că îmi poartă noroc mesajele ei, dar pentru mine sunt foarte importante. Este un gest foarte frumos", a adăugat Ana Porgras.
Postat în 31 martie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net