Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Euro 2011 - calificări

Astăzi au avut loc calificările Campionatului European de la Berlin care din păcate nu s-au terminat așa cum ne-am fi dorit pentru Ana Porgras.


Ana a intrat în concurs în prima subdiviziune și a început cu paralelele unde a fost notată cu 13.575 (D 6.0 + E 7.575), punctaj insuficient pentru a se califica în finală. S-a clasat în final pe locul 16 la acest aparat.


Bârna a urmat în a doua rotație, aparat care i-a adus Anei cele mai mari satisfacții, însă care astăzi nu i-a purtat noroc. După o ratare s-a spulberat și șansa Anei de a prinde finala, ea terminând pe locul 17 cu 13.825 (D 6.4 + E 7.425).


Acest Campionat European s-a încheiat pentru Ana Porgras fără ca ea să încerce o calificare la finala individuală iar motivul, publicat în ProSport este că "Ana a evoluat în calificările de azi cu dureri la gamba stângă, iar antrenorul Octavian Bellu a decis să o menajeze pentru sol şi sărituri."


Sperăm că acele dureri să nu fie cauza a ceva grav și Ana să se întoarcă de la Berlin puternică și hotărâtă să-și apere titlul de campionă mondială anul acesta.


Nu fii supărată Ana, suntem alături de tine!
Postat în 6 aprilie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net