Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Cupa Mondială de la Moscova
European Championships 2011Gimnastica se află din nou în prim-plan, prin programarea în zilele de 13 și 14 mai a unei noi etape de Cupă Mondială, eveniment care va avea loc la Moscova, în foarte cunoscutul Complex Olimpic.
Moscova este pentru a 6-a oară gazdă a unei întreceri de acest nivel (debutul a fost făcut în 2006), anul acesta fiind totodată și cea de a doua competiție de categorie CIII, după Paris, din martie.


Concursul – calificările sâmbăta, 13 mai, finalele duminica, 14 mai – se anunță unul dintre cele mai puternice, dacă avem în vedere lista sportivilor înscriși care cuprinde între cei 87 de participanți din 35 de țări, nume de rezonanță ale momentului.


Gimnastica românească va fi reprezentată de Sandra Izbașa, Ana Porgras, Diana Chelaru, respectiv Flavius Koczi și Marius Berbecar.


Concursul feminin promite evoluții de valoare, în conformitate cu cartea de vizită a majorității sportivelor prezente pe lista de start, nume ce nu mai au nevoie de o prezentare specială: Oksana Chusovitina, Tatiana Nabieva, Ekaterina Kurbatova, Elisabeth Seitz, Lauren Mitchell, Luisa Galiulina, Anna Dementyeva, Jessica Lopez, cele trei fete ale noastre – Sandra Izbașa, Ana Porgras, Diana Chelaru – completând lista starurilor prezente la Moscova.


Sursa: www.romgym.ro
Postat în 30 aprilie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net