Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Porgras, campioană mondială la gimnastică, a luat ochii asistenţei la un eveniment monden bucureştean
Ana Porgras, componentă a lotului naţional de gimnastică, a fost prezentă, joi, la ceremonia de acordare lui Octavian Bellu (60 de ani), antrenorul ei, a titlului de Doctor Honoris Causa. Prilej pentru gălăţeanca de 17 ani să atragă toate privirile.

Joi, în Sala de Marmură a Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport (Bucureşti), Octavian Bellu, cel mai titrat antrenor din lume, a primit titlul de Doctor Honoris Causa.
Alături de valorosul tehnician au fost prezente şi elevele lui de la lotul de gimnastică. Fire discretă, Ana Porgras, campioană mondială la bârnă, a surprins pe toată lumea prin prezenţa agreabilă. Pe tot timpul ceremoniei, Ana a afişat un zâmbet dezinvolt, evitând însă să dea declaraţii. “Nu-mi place să ies în faţă. Vă rog frumos să mă înţelegeţi”, au fost singurele cuvinte ale sportivei.


Sursa: Libertatea.ro
Postat în 11 iulie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net