Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Ana Porgras, campioană naţională la individual compus

Componenta lotului olimpic al României, Ana Porgras, a câştigat, vineri, la Oneşti, concursul individual compus din cadrul Campionatelor Naţionale, în timp ce în concursul feminin pe echipe clubul Cetate Deva a ocupat prima poziţie.


Ana Porgras, legitimată la Farul Constanţa, a urcat pe prima treaptă a podiumului cu un total de 58.650 puncte, urmată în clasament de Amelia Racea (58.525 puncte) şi Raluca Haidu (57.675 puncte), ambele fiind legitimate la Cetate Deva. Competiţia pe echipe a fost câştigată de clubul Cetate Deva.


Sursa: Mediafax


Evoluțiile Anei au fost notate astfel: 13.975 (D 5.0) la sărituri, 14.200 (D 6.2) la paralele din cauza unei ratări, 15.825 (D 6.5) la bârnă și 14.650 (D 5.6) la sol.
Le puteți urmări mai jos:

Postat în 30 august 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net