Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Concurenţă pentru aur! Motivaţie în plus pentru PorgrasAna Porgras are o motivaţie în plus în sala de antrenamente: concurenţa puternică făcută de Cătălina Ponor. Campioana mondială la bârnă, Ana Porgras, a strălucit la Naţionalele de la Oneşti, din weekend, la aparatele la care ţinteşte podiumul marilor competiţii: bârnă şi sol. Cu un nou fundal muzical la sol, mai matură şi mai sigură pe sine, Ana numără zilele până la Mondialul de la Tokyo (8-16 octombrie), unde va avea de apărat titlul suprem cucerit anul trecut la Londra.


Ana, cum ţi s-au părut Naţionalele?
A fost un concurs pregătitor, destul de important pentru mine. Veneam după Europene (n.r. - a ratat finala la bârnă), unde nu a fost aşa cum am dorit eu, şi aveam multe emoţii şi temeri.


Punctează-mi, te rog, ce a fost pozitiv în acest concurs...
Cu siguranţă solul, unde am introdus un element nou, şi bârna a fost un plus pentru că am reuşit să stau pe ea. Nu sunt însă mulţumită de paralele, dar sper ca de acum încolo să fie mai bine.


Bârna a fost fără ratare. Ce înseamnă pentru tine?
Am câştigat mai multă încredere în mine, în plus am arătat că am trecut peste ce a fost la Berlin. Ca moral, e un punct imens obţinut.


Ai împărţit podiumul la bârnă cu Ponor. Este o rivală pentru titlul mondial?
Normal. Este o concurentă puternică, cu o mare experienţă de concurs, îşi stăpâneşte bine emoţiile.


Ai învăţat ceva de la ea?
Da, că dacă vrei cu adevărat ceva, se poate, aşa cum a vrut ea să revină în gimnastică şi a reuşit. O admir pentru ceea ce a făcut, însă sper să o pot depăşi.


Ţi-ai fixat obiectivele pentru Mondiale?
Merg cu gândul să îmi fac exerciţiile. Nu vreau să pun presiune inutilă pe mine. Încerc să rămân concentrată şi să am exerciţii curate, restul va veni de la sine.


Sursa: Prosport
Postat în 30 august 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net