Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Tokyo 2011 - Individual compus VIDEOTitlul la individual compus i-a revenit gimnastei Jordyn Wieber (SUA), care la ultimul aparat, la sol, a depăşit-o la punctaj pe cea care era considerată cea mai valoroasă la această ediţie a Campionatelor Mondiale – Viktoria Komova, din Rusia, campioana europeană de anul trecut în întrecerea junioarelor. Pe locul al treilea s-a situat chinezoaica Yao Jinnan.


Pe locul patru a venit foarte puternic la ultimul aparat, Raisman, gimnastă selecţionată şi pregătită de Mihai Breştean, antrenor român stabilit de mulţi ani în Statele Unite.


Huang Qiushuang din China este pe poziţia a cincea, iar reprezentanta noastră Ana Porgras pe locul 6. Vom spune aşadar că Ana Porgras este între cele mai bune gimnaste ale lumii, un concurs bun, nu a avut ratări.


Într-un interviu acordat imediat după finală lui Doru Dinu Glăvan, Ana Porgras spunea că este mulţumită de modul cum a evoluat în concurs, de faptul că nu a ratat, dar ştie şi ea că trebuie să-şi mai îngreuneze exerciţiile cu elemente de dificultate care să crească mai mult în punctajele pe care le poate obţine. (Sursa: www.radio-resita.ro)


Rezultate:


1. Jordyn Wieber 59.382
2. Victoria Komova 59.349
3. Jinnan Yao 58.598
4. Alexandra Raisman 57.558
5. Qiushuang Huang 57.432
6. Ana Porgras 57.299
....
18. Raluca Haidu 54.814


Felicitări Anei pentru un concurs foarte frumos!


Puteți urmări întreaga competiție de azi mai jos:
Postat în 13 octombrie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net