Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Cupa Elveției

În Hallenstadion din Zurich s-a desfășurat ediția 2011 a Cupei Elveției, o competiție cu un format aparte, perechi mixte, concurs la care au participat și gimnaștii noștri Ana Porgras și Flavius Koczi, alături de cupluri din Germania, Elveția, Marea Britanie, Italia, Rusia, Ucraina și Coreea de Sud, toate având în componență nume cunoscute din gimnastica internațională.


În final, Ana Porgras și Flavius Koczi au terminat pe locul 4.


După primele două runde, Ana Porgras și Flavius Koczi, care au avut un început foarte bun, s-au instalat la conducere, evoluții bune având și elvețienii Giulia Steingruber şi Claudio Capelli, dar și perechea rusă Anna Dementieva şi Nikita Ignatjev, în ciuda a două ratări (bârnă și paralele) din partea Annei. Pe locurile 4 și 5 s-au aflat cele două cupluri germane, cu mențiunea că Fabian Hambuechen a ratat exercițiul la bară.


Clasament – Runda 2 – Cupa Elveției 2011


Primele opt echipe, din cele 10 aflate la start, s-au calificat în etapa următoare, concursul urcând în tensiune, cu atât mai mult cu cât totul s-a reluat de la zero.
În semifinale a fost rândul Elveției 1 să preia conducerea, Ana Porgras și Flavius Koczi terminând pe locul 4, ceea ce a însemnat, totuși, calificarea în finală: 1. Elveția 1 87.125, 2. Rusia 87.100, 3. Germania 1 86.150, 4. România 85.675.


Clasament semifinale Cupa Elveției 2011


În ultima fază, din nou, s-a plecat de la zero, dar la sfârșit clasamentul a avut aceiași lideri din semifinale, elvețienii Giulia Steingruber şi Claudio Capelli, în schimb germanii Fabian Hambüchen şi Elisabeth Seitz au făcut un pas înaintea Rusiei – Anna Dementyeva și Nikita Igtnatyev – și au terminat pe locul secund, în timp ce Ana Porgras și Flavius Koczi au rămas pe aceiași pozitie 4.


Clasament final Cupa Elveției 2011


Sursa: romgym.ro

În runda 1 Ana a evoluat la bârnă, fiind notată cu 14.650, dificultate 6.1.

În runda a doua, la sol, a primit 13.850, dificultate 5.3.

În semifinală a ratat coborârea la paralele și a primit doar 12.500 (D 5.0).

Finala în schimb rămâne un mister total pentru mine, un exercițiu foarte frumos la bârnă pentru care Ana a primit cu un punct mai puțin la dificultate, doar 5.5, și a fost notată în final cu 13.900, punctaj ce a adus echipei României doar locul 4.Postat în 7 noiembrie 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net