Bine ați venit pe site-ul Ana Porgras Online, site dedicat talentatei gimnaste Ana Porgras. Ana a câștigat medalia de aur în finala la bârnă a Campionatelor Mondiale de la Rotterdam 2010! Ea este de asemenea și câștigătoarea medaliei de aur la bârnă și de argint la paralele în finala Cupei Mondiale de la Ghent. O săptămână mai târziu, Ana devenea campioana absolută a României la Campionatele Naționale și câștiga medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la sol.
Navigând pe acest site poţi afla mai multe despre Ana!

Ana Porgas Online acum și pe Facebook!

Declarații din presă despre retragerea Anei Porgras

”Sigur că ne surprinde retragerea Anei Porgras şi nu ne face plăcere, dar sportul e o activitate voluntară şi nu poţi să forţezi pe nimeni. Am discutat de mai multe ori cu ea, efectiv nu mai doreşte să se implice în acest sport, nu are nimic cu nimeni, nu dă vina pe nimeni. Nu ştiu de ce acum, înaintea Olimpiadei. O sportivă de talia Anei Porgras, campioană mondială la bârnă, oricând te dă peste cap dacă dispare, e logic să fie aşa”. - Adrian Stoica (www.agerpres.ro)


”Ea a mai avut mici probleme de sănătate, a mai luat în greutate. Organismul uman este extrem de sensibil şi când ai senzaţia că îţi trebuie un efort prea mare să revii, intră şi asemenea gânduri în capul copiilor. Eu cred că ea ar fi putut continua, dar e o chestiune personală. Dacă nu a mai vrut, nu a mai vrut, n-ai ce să faci, nu poţi obliga pe cineva la o treabă de genul ăsta. Eşti pus în situaţia de a nu mai putea acţiona sau reacţiona”, a adăugat Adrian Stoica. (www.agerpres.ro)


"Nu-mi dau seama ce a determinat-o cu adevărat să facă acest lucru, mai ales că avea şanse mari la medalie. Este o pierdere mare nu doar pentru gimnastică, dar şi pentru sport, în general. În Comisia Tehnică Olimpică, forul de specialitate nu şi-a propus medalie pe echipe, ci pe aparate şi cu atât mai mult pierderea e mai mare. Este o retragere care ridică multe semne de întrebare", ne-a declarat Octavian Morariu, preşedintele COSR. (www.prosport.ro)


Luat prin surprindere de această veste a fost şi Paul Gâlea, cel care a descoperit-o şi a crescut-o în sala de la Galaţi. Poate antrenorul care o cunoaşte cel mai bine pe delicata gimnastă, Gâlea nu ştia că fosta lui elevă a renunţat la sport. "Tot timpul, Ana a fost un copil extrem de sensibil. Faptul că a luat aurul la Campionatul Mondial a fost o presiune poate prea mare pe umerii săi. Sunt surprins de decizia ei. Ştiam că îşi doreşte foarte mult să meargă la Jocurile Olimpice, pur şi simplu nu-mi explic ce s-a întâmplat, pentru că ea e o luptătoare", şi-a manifestat surprinderea tehnicianul gălăţean. (www.prosport.ro)


„Asta este viaţa, hotărârea îi aparţine Anei şi trebuie să o respectăm. Ştiu că în ultima vreme a fost accidentată şi nu s-a refăcut complet. Este trist, mai ales că echipa de gimnastică feminină a României poate lua o medalie la Jocurile Olimpice, iar Ana, dacă ar fi mers la Londra, ar fi avut şanse să urce şi ea pe podium. Indiferent de motive, vreau să-i mulţumesc pentru ceea ce a făcut pentru CS Farul şi să-i doresc succes în activitatea pe viitor”, a spus directorul general al CS Farul, Ilie Floroiu. (www.telegrafonline.ro)


"Sportul de performanţă este o activitate benevolă. Când nu mai doreşti să faci sport sau nu te mai poţi încadra într-un sistem, renunţi. Nu te poate ţine nimeni cu forţa." - M. Bitang (www.prosport.ro)


VIDEO
Postat în 17 ianuarie 2012
scris de Florenta Enciu @ 24 ianuarie 2012
Buna ziua tanara domnisoara ! Saptamana trecuta am auzit in autocar cand ma intorceam de la Bucuresti de la un curs de nutritie , vestea ca v-ati retras din lotul national . Din suflet imi doresc sa vorbim . Cu respect Florenta Enciu telefon 0752287421 - Calarasi
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsConditii de Utilizare / Administrator: Monagym / Webmaster: Alan Owen / Gazduit de catre: Hermon.net